Старт

Шановні дебатери!

Цей блог, присвячений висвітленню дебатних подій у м. Києві.
Сподіваємось, що він стане Вам в нагоді.

Київське міське відділення
ВМГО "Дебатна Академія"

П.С. Читайте, пишіть, грайте в дебати!!!
П.П.С. Якщо Ви хочете повідомити про певну дебатну подію, що відбудеться в м. Києві, пишіть на kyivdebateclubua@gmail.com

среда, 26 сентября 2007 г.

Київська Міська Дебатна Ліга. Змагальна частина.

Київська Міська Дебатна Ліга: Осінь 2007

„Видатною промову роблять не використані слова, а висловлені в ній ідеї”
(Теодор Соренсен,
колишній американський дебатер,
спічрайтер президента США Дж. Кеннеді)


Шановні друзі!

Київське міське відділення ВМГО „Дебатна Академія” повідомляє про те, що триває реєстрація для участі в тренінговій частині проекту проекту „Київська Міська Дебатна Ліга: Осінь 2007”!

Тренінгова частина КМДЛ складатиметься з трьох семінарів-тренінгів, які відбудуться 29.09, 06.10 та 13.10 у Національному технічному університеті „Київський політехнічний інститут”.

Реєстрація для участі у тренінговій частині відкрита до 28.09.
Отже, якщо Вам від 16 до 28 років і Ви хочете навитися грати в дебати або вдосконалити свої дебатні навички, заповніть аплікаційну форму учасника проекту „КМДЛ: Осінь 2007” та надішліть її на електронну адресу KyivDebateClubUA@gmail.com. Одержати форму можна, надіславши запит на зазначену адресу, а також на нашому сайті: debate.org.ua.

Окрім того, повідомляємо Вас, що з 20.09 стартує реєстрація для участі в змагальній частині проекту „КМДЛ: Осінь 2007”.

Змагальна частина КМДЛ складатиметься з п’яти турнірів, які відбудуться 20.10, 03.11, 24.11, 08.12 та 22.12, під час яких Ви матимете можливість випробувати свої ораторські здібності у боротьбі з іншими київськими дебатерами та позмагатися за звання „Найкращого промовця Ліги” або „Чемпіона Ліги”. Турніри КМДЛ відбудуться в Київському національному університету культури і мистецтв, Університеті економіки та права „КРОК”, Київському університеті права Національної академії наук України, Міжрегіональній академії управління персоналом та Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.
Формат дебатів – Британський формат Парламентських дебатів.
Для того, щоб зареєструватися для участі в змагальній частині проекті, слід надіслати заповнену реєстраційну форму на електронну адресу KyivDebateClubUA@gmail.com. Одержати форму можна, надіславши запит на зазначену адресу, а також на нашому сайті: debate.org.ua.

Більш детально про проект „Київська Міська Дебатна Ліга: Осінь 2007” Ви можете дізнатися за наступними електронними адресами: debate.org.ua та kyivdebate.blogspot.com.

Щиро Ваші,

Президент Київського міського відділення
ВМГО „Дебатна Академія”
Анастасія Москаленко (+380673055560)

Координатори КМДЛ: Осінь 2007
Віктор Єфіменко (+380634062474)
Олена Коломієць (+380672441709)

Комментариев нет: