Старт

Шановні дебатери!

Цей блог, присвячений висвітленню дебатних подій у м. Києві.
Сподіваємось, що він стане Вам в нагоді.

Київське міське відділення
ВМГО "Дебатна Академія"

П.С. Читайте, пишіть, грайте в дебати!!!
П.П.С. Якщо Ви хочете повідомити про певну дебатну подію, що відбудеться в м. Києві, пишіть на kyivdebateclubua@gmail.com

четверг, 4 октября 2007 г.

Київська Міська Дебатна Ліга: Осінь 2007. Другий тренінг.

„Видатною промову роблять не використані слова, а висловлені в ній ідеї”
(Теодор Соренсен,
колишній американський дебатер,
спічрайтер президента США Дж. Кеннеді)


Шановні друзі!

Київське міське відділення ВМГО „Дебатна Академія” повідомляє про те, що у Національному технічному університеті „Київський політехнічний інститут” відбувся перший тренінг у рамках тренінгової частини проекту „Київська Міська Дебатна Ліга: Осінь 2007”.

У суботу 06.10 в ауд. 417 дев´ятнадцятого (19) корпусу Національного технічного університету „Київський політехнічний інститут” (ст. м. „Політехнічний інститут”, див. карту http://www.ntu-kpi.kiev.ua/about/location-smap.html ) відбудеться другий тренінг.

Окрім того, Оргкомітетом прийнято рішення про організацію додаткової серії тренінгів.

Перший з додаткових тренінгів відбудеться в суботу 06.10 в ауд. 433 Червоного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Тренінг у НТУ „КПІ” розрахований на учасників тренінгу 29.09, а також тих, хто має досвід гри за Британським форматом Парламентських дебатів.
Тренінг у Червоному корпусі розрахований для тих, хто не має досвіду гри в дебати.
Уважно дивіться списки учасників кожного з тренінгів!!!

Обидва тренінги триватимуть з 11.00 до 15.00.

Оргкомітет Ліги щиро дякує Науковому товариству студентів та аспірантів Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут» та Студентській Спілці Київського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримку проведення тренінгової частини проекту „КМДЛ: Осінь 2007”.

Якщо Вам від 16 до 28 років і Ви хочете навчитися грати в дебати або вдосконалити свої дебатні навички, заповніть аплікаційну форму учасника проекту „КМДЛ: Осінь 2007” та надішліть її на електронну адресу KyivDebateClubUA@gmail.com. Одержати форму можна, надіславши запит на зазначену адресу, а також на нашому сайті: debate.org.ua.

Окрім того, нагадуємо Вам, що з 20.09 стартувала реєстрація для участі в змагальній частині проекту „КМДЛ: Осінь 2007”.

Більш детально про проект „Київська Міська Дебатна Ліга: Осінь 2007” Ви можете дізнатися за наступними електронними адресами: debate.org.ua та kyivdebate.blogspot.com.

Щиро Ваші,

Президент Київського міського відділення
ВМГО „Дебатна Академія”
Анастасія Москаленко (+380673055560)

Комментариев нет: