Старт

Шановні дебатери!

Цей блог, присвячений висвітленню дебатних подій у м. Києві.
Сподіваємось, що він стане Вам в нагоді.

Київське міське відділення
ВМГО "Дебатна Академія"

П.С. Читайте, пишіть, грайте в дебати!!!
П.П.С. Якщо Ви хочете повідомити про певну дебатну подію, що відбудеться в м. Києві, пишіть на kyivdebateclubua@gmail.com

среда, 10 октября 2007 г.

Київська Міська Дебатна Ліга: Осінь 2007. Третій тренінг. Завершення тренінгової частини.

„Видатною промову роблять не використані слова, а висловлені в ній ідеї”
(Теодор Соренсен,
колишній американський дебатер,
спічрайтер президента США Дж. Кеннеді)


Шановні друзі!

Київське міське відділення ВМГО „Дебатна Академія” повідомляє про те, що в суботу 13.10 двома тренінгами завершується тренінгова частина проекту КМДЛ: Осінь 2007.

Перший тренінг відбудеться в ауд. 417 дев´ятнадцятого (19) корпусу Національного технічного університету „Київський політехнічний інститут” (ст. м. „Політехнічний інститут”, див. карту http://www.ntu-kpi.kiev.ua/about/location-smap.html ). Тренінг розрахований на тих, хто вже брав участь у тренінгах, які відбувалися в НТУУ „КПІ” 29.09 та 06.10.

Другий – в ауд. 433 Червоного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Тренінг розрахований на тих, хто брав участь у тренінгу, який відбувався в Червоному корпусі 06.10, а також на тих, хто не має досвіду гри в дебати.

Обидва тренінги триватимуть з 11.00 до 15.00.

Оргкомітет Ліги щиро дякує Науковому товариству студентів та аспірантів Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут», а також Студентській Спілці Київського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримку проведення тренінгової частини проекту „КМДЛ: Осінь 2007”.

У доданих файлах містяться роздаткові матеріали для тренінгів.

Перелік резолюцій, що можуть бути використані під час першого відбіркового турніру КМДЛ, який відбудеться 20.10 в Університеті економіки та права „КРОК”, можна побачити на kyivdebate.blogspot.com

Нагадуємо, що 13.10 завершується реєстрація для участі в змагальній частині КМДЛ.

Якщо Вам від 16 до 28 років і Ви хочете навчитися грати в дебати або вдосконалити свої дебатні навички, заповніть аплікаційну форму учасника проекту „КМДЛ: Осінь 2007” та надішліть її на електронну адресу KyivDebateClubUA@gmail.com. Одержати форму можна, надіславши запит на зазначену адресу, а також на нашому сайті: debate.org.ua.

Більш детально про проект „Київська Міська Дебатна Ліга: Осінь 2007” Ви можете дізнатися за наступними електронними адресами: debate.org.ua та kyivdebate.blogspot.com.

Оргкомітет Ліги

Комментариев нет: