Старт

Шановні дебатери!

Цей блог, присвячений висвітленню дебатних подій у м. Києві.
Сподіваємось, що він стане Вам в нагоді.

Київське міське відділення
ВМГО "Дебатна Академія"

П.С. Читайте, пишіть, грайте в дебати!!!
П.П.С. Якщо Ви хочете повідомити про певну дебатну подію, що відбудеться в м. Києві, пишіть на kyivdebateclubua@gmail.com

воскресенье, 28 октября 2007 г.

Турнір Двох Столиць у Києві

Київське міське відділення ВМГО “Дебатна Академія” інформує про те, що 27 жовтня 2007 року в Києві відбудеться другий та останній етап Турніру Двох Столиць.

Упродовж 8 годин три київські та харківські команди остаточно визначать місце перебування дебатної столиці України.Після харківського етапу турніру Харків виграє з рахунком 6:3. Проте найцікавіша боротьба ще попереду.

Приходьте на дебати, дивіться цікаву гру, підтримайте свою столицю!!!

Початок турніру о 10.00 у великій хімічній аудиторії 4 корпусу Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” (http://www.ntu-kpi.kiev.ua/about/location-smap.html).

Партнер турніру – Наукове товариство студентів та аспірантів Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут”.

Примітка: Турнір Двох Столиць є спільним проектом Київського міського та Харківського обласного відділень ВМГО “Дебатна Академія”. Турнір складається з двох етапів, які проводяться в Харкові (13 жовтня) та Києві (27 жовтня). У рамках кожного етапу по три київські та харківські команди змагаються між собою за Американським форматом Парламентських дебатів.

Комментариев нет: