Старт

Шановні дебатери!

Цей блог, присвячений висвітленню дебатних подій у м. Києві.
Сподіваємось, що він стане Вам в нагоді.

Київське міське відділення
ВМГО "Дебатна Академія"

П.С. Читайте, пишіть, грайте в дебати!!!
П.П.С. Якщо Ви хочете повідомити про певну дебатну подію, що відбудеться в м. Києві, пишіть на kyivdebateclubua@gmail.com

воскресенье, 28 октября 2007 г.

Київська Міська Дебатна Ліга: Осінь 2007. Перший відбірковий турнір

„Видатною промову роблять не використані слова, а висловлені в ній ідеї”
(Теодор Соренсен,
колишній американський дебатер,
спічрайтер президента США Дж. Кеннеді)


20 жовтня в Університеті економіки та права „КРОК” відбувся перший відбірковий турнір у рамках Київської Міської Дебатної Ліги.

Турнір складався з трьох відібркових раундів та фіналу.

Для дебатування командам були запропоновані наступні резолюції – „ЦП вважає, що лібералізм - це оселя зла”, „ЦП повинна підвищити статус громади”, „ЦП зробить ставку на середній клас”, „ЦП повинна вчинити аморальну дію”.

Почесне звання „Найкраща команда турніру” здобула команда „NASA” у складі Назара Боярського та Олександри Давиденко. Найкращим промовцем турніру стала Олена Рижова.

Оргкомітет Ліги щиро висловлює подяку усім командам та суддям за участь у турнірі, а ректорату та Університету економіки та права „КРОК” за підтримку та сприяння в організації турніру.

Наступний відбірковий турнір у рамках проекту „Київська міська дебатна Ліга” відбудеться 3 листопада в Київському університеті права Національної академії наук України (вул.. Доброхотова, 7, ст. м. „Житомирська” або „Академмістечко”). Загальна тема турніру – „Державне управління”.

Оргкомітет

1 комментарий:

Анонимный комментирует...

чому б і ні:)